Voorlopige rapportage AFAS Stadion

Amstelveen - Sunprojects heeft kennis heeft genomen van de eerste voorlopige rapportage van de lopende onderzoeken, waarbij de oorzaak van het gebeurde lijkt te liggen aan een combinatie van harde wind, welke pal voor op de tribune stond, en foute lasverbindingen in de dakconstructie. 
 
In verband met de lopende onderzoeken en haar betrokkenheid hierbij verschaft Sunprojects ten behoeve van deze onderzoeken op dit moment geen aanvullende informatie aan derden over het project.
Sunprojects volgt de verdere detail onderzoeken op de voet en onthoudt zich van verder commentaar totdat alle onderzoeken volledig zijn afgerond.SunprojectsSunprojects heeft kennis heeft genomen van de eerste voorlopige rapportage van de lopende onderzoeken, waarbij de oorzaak van het gebeurde lijkt te liggen aan een combinatie van harde wind, welke pal voor op de tribune stond, en (een) foute lasverbinding(en) in de dakconstructie. 
Sunprojects volgt de verdere detail onderzoeken op de voet en onthoudt zich van verder commentaar totdat alle onderzoeken volledig zijn afgerond.heeft kennis heeft genomen van de eerste voorlopige rapportage van de lopende onderzoeken, waarbij de oorzaak van het gebeurde lijkt te liggen aan een combinatie van harde wind, welke pal voor op de tribune stond, en (een) foute lasverbinding(en) in de dakconstructie. 
Sunprojects volgt de verdere detail onderzoeken op de voet en onthoudt zich van verder commentaar totdat alle onderzoeken volledig zijn afgerond.Sunprojects heeft kennis heeft genomen van de eerste voorlopige rapportage van de lopende onderzoeken, waarbij de oorzaak van het gebeurde lijkt te liggen aan een combinatie van harde wind, welke pal voor op de tribune stond, en (een) foute lasverbinding(en) in de dakconstructie. 
Sunprojects volgt de verdere detail onderzoeken op de voet en onthoudt zich van verder commentaar totdat alle onderzoeken volledig zijn afgerond.