Zoncoalite Amsterdam Dakconferentie aankondiging

Zoncoalitie zoekt grote daken

 

Veel bedrijven en organisaties overwegen zonnepanelen op hun daken te plaatsen, maar deinzen terug voor de rompslomp. De Amsterdamse Zoncoalitie biedt uitkomst. Op dinsdagavond 28 juni vertelt de Zoncoalitie hoe. Dan organiseert ze van 20.15 tot 21.30 uur de Tweede Grote Dakenconferentie in Het Sieraad, Postjesweg 1 in Amsterdam.

 

Tijdens de Grote Dakenconferentie krijgen dakeigenaren te horen hoe ze hun dak veilig en rendabel met zonnepanelen kunnen beleggen. Ook als ze geen eigen geld willen investeren. De conferentie is onderdeel van 020Duurzaam, een groot duurzaamheidsevenement van de gemeente Amsterdam.

 

Grootste stedelijke zonnepark

De Amsterdamse Zoncoalitie is een breed en open samenwerkingsverband van zonaanbieders, ondersteund door de gemeente. Droom van de Z0oncoalitie: in Amsterdam het grootste stedelijke zonnepark van Europa realiseren. De Zoncoalitie bundelt kennis en ervaring,  zodat ze elke dakeigenaar een passend aanbod kan doen.

 

Aanmelden

Wie zich wil aanmelden, dan dat doen  via dit formulier. Daar staan ook details over het programma. Meer informatie over de Zoncoalitie staat op www.zoncoalitie.nl. Meer informatie over het duurzaamheidsevenement op www.amsterdam.nl/020duurzaam