Diensten

Wie bij Sunprojects investeert in een pv-installatie, schaft niet alleen een kwalitatief hoogstaande installatie aan, maar stapt ook samen met Sunprojects in een relatie van +20 jaar. Als beheerder en mede-investeerder in verschillende pv-parken, met een totale capaciteit van meer dan 100 MW beseft Sunprojects dat uw investering optimaal rendeert. 

Garanties

Wij hebben een unieke garantie regeling van 20 jaar op de panelen en omvormers. Hierdoor komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en kunt u er met zekerheid op vertrouwen dat de jaarlijkse rendementen gehaald worden. U bent dan alleen nog afhankelijk van de zon! 

Monitoring

Een belangrijk onderdeel van de zonnepanelen is uiteraard het monitoren van de installatie. Bij ons aanbod is standaard inbegrepen dat u via internet, waar u ook bent op een PC of tablet 24 uur per dag inzicht hebt in de opbrengst van uw installatie. Heeft u als klant meerdere installaties dan kunt u deze overzichtelijk bekijken en analyseren via 1x in te loggen en ziet u direct alle installaties naast elkaar.    

Suggestie: De opbrengst kan ook weergegeven worden op een beeldscherm in de centrale hal, receptie of vergader ruimte.

Wilt u de monitoring niet zelf bijhouden dan kunnen wij dit voor u verzorgen. We houden u op de hoogte van eventuele storingen en acties daarop. Indien gewenst kunnen we dit koppelen aan een onderhouds/service contract.                           

Onderhoud

Wij raden aan om de panelen 1x per jaar te reinigen met water.